Habzsoljon okosan!

Zálogházi tyúkhúsleves 0%-os THM-mel

A hangulat paprikás, az áraink borsosak

Egyenek, vegyenek! Mostantól nincsen kifogás, hogy „sajnos nem engedhetem meg magamnak az éttermi étkezést”- vége, érti, vége?! Mától új világ kezdőik, méghozzá a LÍZINGKONYHÁÉ. Csupán 10%-ot kell előre befizetni, és máris lehet fogyasztani, ami ebben az esetben kissé fals megállapítás, hiszen hiába fogyaszt a kedves vendég, mégis dagadni fog a gyomra, nekünk meg a pénztárcánk.

Indul a gasztronómiai álomutazás, tegye keresztbe kamatlábát és hagyja, hogy a sült galambot a szájába hozzuk, persze némi készpénzfizetés ellenében. Ez a forradalmi újítás kihathat az egész világegyetemre, minden szerénység nélkül kijelenthető. Zabálhat kedvére, és (rá) fizetni ráér évek múlva is! Egyáltalán ne aggassza a kamat, hiszen már úgyis hozzászokott a részletfizetés ezen árnyoldalához. Ez csak részletkérdés, igaz, az Ördög a részletekben rejlik, de ezzel ne törődjön. Mi aggódunk Ön helyett! Amennyiben úgy érzi, annyi pénze van, hogy elkölteni már nem tudja, segítünk. Nálunk bármikor földönfutóvá eheti magát! Kieheti magát a saját vagyonából! Ez a demokrácia! A szabad akarat diadala, a józanész felett. Hát nem észbontó? De.

Cégünk filozófiája, hogy a káposzta is elfogyjon, és a kecske is megdögöljön. Nincs többé korgó gyomor, legfeljebb üresen kongó buksza, de az dögivel.

Tevékenységünk csak egy apró dologban tér el a nonprofit szervezetektől, mégpedig abban, hogy mi pénzért csinálunk mindent.

   Szolgáltatásaink:

-         Étkezés közben INGYENES koleszterinszint mérés (némi anyagi hozzájárulás esetén, az Ön számára megfelelő érték, közjegyző által hitelesített igazolólapon megoldható).

-         Minden asztal mellett szobamérleg található, INGYENESEN megmérheti tényleges testsúlyát, de magától értetődő módon, ha nem szeretné tudni, hogy hány kilogramm, a „diszkrét” gomb megnyomásával a gép elrejti Ön elől a nem kívánt értéket. Talán mondanom sem kell, hogy ennek is, mint az igazságnak, megvan az ára.

-         Fenomenális lehetőség, ne hagyja ki! Kettőt fizet, egyet kap! Az akció az Ön pénzkészlete erejéig tart. Keresse a lúzermenü feliratot!

-          Kérhet dupla adagot FÉL ÁRON! (igaz, nem fog kapni)

 

Természetesen a lista nem teljes, de remélem ennyi is bőven elegendő ahhoz, hogy elnyerjük tetszését. Amennyiben nem, úgy egy kisebb összeget tudunk biztosítani annak érdekében, hogy megváltozzon a véleménye.

Házhozszállítást vállalunk, akár hajléktalanoknak is!

Egyen a vendégünk!

Lízingkonyha Bt

Szerző: GreenTompika  2008.05.18. 18:00 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr14475616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter · http://www.barok.try.hu 2008.05.26. 16:57:38

:))) Reklámíróként (is) milliókat nyakalhatsz be, fogyasztói társadalmunk ékeként. KÉpzeld csak el, a Nobel-díj átadóján: "És köszönöm a Gyermelyi Tésztának/Danone csokipudingnak etc., ahol írói karrierem indult..." :D Max. az iróniából lecsippentjük a niát, és kész is van!

Haha, és közben a Nagy Fogyás mintájára jöhet a Nagy Fogyasztás is! Mindig megnyugszom, ha azt látom, hogy ők 60 kiló felesleget adnak le -> én meg 59 kiló vagyok (hivatalosan 55, egyébként természetes alapsúlyom 52, csak egy éve vagyok ekkora gyesznó, talán a suli tette, mert hízott a májam, haha).
süti beállítások módosítása