Bélből és vizelésből élők

 

Újra nyit az Erotika Kiállítás és (hepi)börze! Mosolyogj őszintén, egy vibrátorral a seggedben! Testközelből láthatod, amikor az erotikus modellek, orgazmusok sorozatát élik át a színpadon, ráadásul minden megjátszást mellőzve.

Ne hidd azt, ó, ne, hogy letagadhatod, mások dolgoznak helyetted, míg szerepedet játszod.” – ez a szerep, mondhatni nagyon testhezálló feladat számukra. Nincs szükség a hagyományos értelemben vett színjátszásra, itt „csak” önmagukat alakítják a príma Donnák. Felfoghatjuk annak is, mint a hálószobában jól begyakorolt szituációs eseménysor, nagy közönség előtt való újraértelmezése. Ha nem lenne elég, hogy passzívan figyeled az történéseket, abban az esetben ingyen és bérmentve nyújthatsz segítséget a megfáradt női kacsónak, és immáron önkezeddel tukmálhatod a mű hímtagot a csajszi intim testrésébe. Érthető módon a te kezed sem bírja a végtelenségig, és mintegy pihenő gyanánt, más (nem anyai) örömök után is nézhetsz. A világ legtermészetesebb módján flangálnak a pavilonok között a „nyalnék” és „szopnék” pólóban a nem éppen első áldozó lányok (valószínűsíthető, hogy a szex oltárán már több alkalommal áldoztak, mint George W. Bush fegyverszünetet kötött). Persze a mai világban már nem kell(ene) meglepődni semmin.

Elképzeltem, hogy mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha minden igényünket kiírhatnánk a pólónkra. A teljesség igénye nélkül néhány ötlet:

„Eltartatnám magam, csórók kíméljenek!” vagy

„Megcsalt a feleségem, megbosszulnám” vagy

„Meleg vagyok, ne hagyj kihűlni!” vagy

„Hildes nagypapát vennék, akár részletre is” vagy

„Pénzed legyen. és tetszeni fogsz meglásd!”  

Mennyivel leegyszerűsödne minden. A világ egy össznépi társasjátékká avanzsálódna. A feladat pofon egyszerű, párosítani kellene az igényeket, és még az sem nyomna a latban, hogy azonos neműek-e, mivel igazából az azonos igenek számítanának, de az nagyon. Felgyorsulna az igények kielégítése, szükségtelenné válnának a puhatolózó kérdések, a felesleges próbakörök azért, hogy kiderítsük a másik fél igényét. Itt, ha nem is a homlokára, de a pólójára lenne írva a kívánsága, és nekünk nem maradna más hátra, mint nagy lelkesedéssel kielégítni…

 

Szerző: GreenTompika  2008.08.29. 00:33 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr37638637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A jövő riportere 2008.08.29. 12:12:17

Ez zseniális, a legkomolyabb "Meleg vagyok, ne hagyj kihűlni". Nagyon jó cikk grat.

Snoopy 2008.08.29. 21:45:34

Nagyon jó:) ! Hirtelen Hofi jutot eszembe:
"szopok, nyalok, gombot varok..."
Jászbandira mehetnénk ilyen feliratú pólóba :D
Üdv néked Green!

Eszter · http://www.barok.try.hu 2008.08.30. 23:55:40

Hát igen, mintha kicsit minden a szex KÜLSŐSÉGEI körül forogna. Mintha már csak akkor lehetne az ember felhőtlenül boldog, ha nyolcszínű, műanyagtüskés forgó műpélóval lepheti meg szerelmét hátulról (nemtől függetlenül, ne tessék már ilyen maradinak lenni). Szép dolog a nyitottság meg a külsőségek, de azért a végén mégis csak egy ember a lényeg, akivel a szerelmeskedéshez nincs szükség ötvenhárom bizarr kiegészítőre.
süti beállítások módosítása