A nép hevében
 
Az igazság nevében
 
A Jobbikra szavazni orosz-rulett...teli tárral. Elkeserítő a helyzet, de ne keseredjünk meg! Ha nem szeretnénk, hogy kísértsen a múlt, akkor nincs más teendő, mint vasárnap emelt fővel elmenni szavazni, mert szégyenkezni nincs okunk. Nekünk nincs. A szavazófülke magányában, ahová talán még Kubatov sem lát be, nyugodt lelkiismerettel szavazzunk.
Hogy kire? Akire AKARUNK. MERT EZ A DEMOKRÁCIA!
 
Kísért a történelem. 1932. Németországban a választásokon a lakosság 38%-a a nem­ze­ti­szocialistákat tá­mo­gat­ta. Ennek alapján 1933. januárjában Hitler alakított kormányt. A következő években Hitler felszámolta a parlamentarizmust, s »Führerként és birodalmi kancellárként« minden hatalmat a maga, illetve pártja kezében össz­pon­tosított. A gazdasági világválság okozta elégedetlenséget kihasználva, és egy ellenségképpel megspékelve Adolf Hitler teljhatalmú diktátor lett.
2010. Magyarország. A gazdasági világválság mélypontját elérve rengeteg a kiábrándult, elégedetlen ember. Sokan csalódtak a Kormányban, és váltak a politikával szemben teljesen közömbössé. Létezik egy közellenség, mégpedig a cigányság. Minden rossznak az okozója, a magyarság felemelkedésének KIZÁRÓLAGOS kerékkötője. Ha megölnek valakit vagy kirabolnak, szinte egyszerre szisszen fel a nép”jobbik” fele: biztosan cigány tette. Nincsen ez jól, nagyon nincs. Elindultunk a lejtőn, még lassan gurulunk lefelé, de minél jobban felgyorsul a szekér, annál nehezebb lesz megfékezni, ha meg lehet majd egyáltalán. Téved az, aki azt hiszi, hogy úgysem ismételheti meg magát a történelem, és nem fordulhat elő újra, hogy a fasizmus szárnyra kapjon Magyarországon. Minden diktátor a NÉP jótevőjének állítja be magát, egyik sem úgy került a pozíciójába, hogy azt hirdette: ha én leszek a vezéretek, majd jól megsanyargatlak titeket, és aki ellenszegül, kíméletlenül lemészároltatom. Természetesen a jelenlegi Európában nem történhet meg az, ami Németországban 33’ januárjától, de ezernyi módon lehet egy országot rettegésben tartani.
Nagyon szép és jó, hogy a magyar embertől nem szabad elvenni a munkát, és húzzanak a fenébe a multik. Kíváncsi volnék arra, hogy mekkora lenne a pánik a magyar honban, ha külföldi nagytőke fogná magát, s kivonulna innen. A rengeteg TESCO-, Auchan-, OBI- és még ki tudja milyen pénztáros egyszerre lélegezne fel, hogy végre nem kell dolgoznia a szemét külföldinek. Aztán, amikor újra szeretne levegőt venni, akkor jönne rá, hogy nem tud elhelyezkedni sehol. Annyi CBA, Honi ABC nincs hazánkban, ami ezeket a rabigájukat veszített dolgozókat alkalmazni tudná. A pékek, tejtermelők vígan emelhetnének árat, mert nem lenne kivel versenyezniük. Kétség kívül jobban élnének ők, de mi lenne velünk, vásárlókkal? Ez nem számít, csak magyar termék legyen a polcon! Senki sem szeretné a magyar vállalkozókat sanyargatni, de azt meg kell érteni, ha mi, magyarok, nyugodtan alapíthatunk céget külföldön, és kereshetünk annyi pénzt, amennyit csak tudunk, akkor ezt miért ne tehetné meg fordítva a külföldi befektető Magyarországon. Azon túl, hogy a nagyvállalatok nálunk adóznak, még ha kedvező feltételek mellett is, rengeteg munkahelyet teremtenek, és ezzel több tízezer magyar családnak adnak megélhetést. Lehet azt mondani rájuk, hogy nem fizetik halálra a dolgozóikat, de legalább fizetnek, ami a mai világban egyáltalán nem mellékes.
Morvai Krisztina, a becsület szobra, aki egy pitiáner kerékbilincselésből is óriási botrányt kavar, és a simliskedése után, még ő háborodik fel, mert meg merték büntetni. Ezek után még van képe úgy beállítani, hogy ő szinte könyörgött, hogy büntessék meg, de a galád szervek szerették volna elengedni a pénzbírságot. Nevetséges. Morvai Krisztina Medgyessynek (a „hazaárulónak” – Morvai szerint) egymillióért szakértett, és majdnem miniszter is lett. Lévai Katalint esélyegyenlőségi minisztert váltotta volna. Egy ilyen habitusú személy kíván köztársasági elnök lenni?  
A Jobbik szóvivőjének lemondás a kényes fotói miatt csak a vég kezdete. A pornós Gárdista nő tetszelgése még a kuruc.info zseniális zsurnalisztáit is megosztotta. Hol „jó néninek”, hol „rossz néninek” mutatta be a nem éppen szégyellős hölgyet.
Vona Gábor bejelenti a nagy nyilvánosság előtt, hogy a Parlament első ülésére (a betiltott!) Magyar Gárda mellénybe fog megjelenni. Természetesen csodálkozik, hogy feljelentette őt az igazságügyi miniszter. Mit tehetett volna mást, amikor nyilvánvalóan jogsértést követ el a Jobbik elnöke? Nem maradt adós Vona sem, hamis vádra hivatkozva tett feljelentést a miniszter ellen.
Gaudi-Nagy Tamás, a Magyar Gárda ügyvédje a KeljFelJancsi! című reggeli rádiós műsorba betelefonált, és meglehetősen nagy vehemenciával nehezményezte, hogy Budaházy György perében a bíróságot – elmondása szerint – több száz rendőr vette körül, ami által hatalmas nyomás nehezedett a bíróra, nehezítve a független ítélkezését. Gaudi külön kitért arra is, hogy a bíró elfogult Budaházyval szemben, és egyébként is kommunista a „tisztelt” bíró úr. Fiala finoman megkérdezte, hogy az normális-e, ha a Magyar Gárda áll sorfalat a bíróságon. Erre nem volt válasz az ügyvéd úrnak. Kissé szelektív az értékrendjük a Jobbikos fiúknak.
Rendkívül sajnálom azokat az embereket, akik végső elkeseredésükben a Jobbikban látják a Haza megmentőjét.
Hiszem azt, hogy ennyire nem rossz a helyzet, hogy a fasizmus lenne a megoldás a hazai problémákra.
Ne tetőzzük a bajt! Győzzön a jobbik, ami NEM A JOBBIK!

 

Szerző: GreenTompika  2010.04.10. 11:45 Szólj hozzá!

Címkék: jobbik krisztina morvai gábor vona

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr271909342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása