Kedvenc Olvasóm!

 

Ahogy a megszólításból is kitűnik, szeretném helyén kezelni azon embertársaimat, akik a világhálózat csapdájában rekedtek és megtisztelnek azzal, hogy agymenéseimet olvassák.

Meglehetősen belecsavarodnék a hazugság spiráljába, ha azt állítanám, hogy a kisujjamban van a blogozás. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben nem fogok erre rácáfolni. Mindenesetre lássanak hát csodát kicsik és a nagyok, életem első blogján írogatok! Nem merek belegondolni, hogy mekkora örömöt okozok azzal, hogy mások szemlencséjükkel érzékelhetik az irományaimat. Csak remélni tudom, hogy egy minimális örömgombócot tudok letukmálni azoknak a szájszervén, akik veszik a fáradtságot és belelapoznak a vírtuális folytatásos teleregényembe.

Jó lapozgatást!

Szerző: GreenTompika  2008.04.24. 22:46 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr93441047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kucsy · http://www.kucsy.blog.hu 2008.05.18. 19:56:25

Tetszik ez a beköszönés, szerintem így kell kezdeni egy blogot :) Ja, és mindenképpen hajrá...
süti beállítások módosítása