A műhelytanárunk stílszerű búcsúztatója a KOS-35. részéről. (persze, hogy én írtam) 

A Lukáts-lista balról: Pataki Gábor, Zöldi Tamás, Hollai Olivér, Lukáts György, Takács Bertalan, Kiss Brigitta, Kalmár András, Barna Andor. A képről hiányzik: Fölkl Annamária, Horváth Ákos 

A pipázó mentor

 

L

ukáts György zsebe mindig tele van dohánnyal, ennek ellenére sosincs pénze! Ránézel, mindig tiszta pipa, és folyamatosan füstölög magában. Ugyanakkor árad a szeretet a tekintetéből és a hülyeség a szájából. Kék a szeme, arca csupa derű, dér hajában nincsen lapostetű. Szeme ugyanúgy csillog, mint fiatal korában, - Istenem, milyen régen is volt ­­­– ellenben az is lehet, hogy belenézett a Napba és attól fénylik. Legendásan szigorú tanár hírében áll, viszont mint ismeretes a legendáknak legalább 50%-a alaptalan. Ebben az esetben 100%-os ez a ráta. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer már majdnem megütötte a kritikus hangot, de szerencsére időben sikerült elhúznia a fejét a hangadónak. Egyet azért leszögeznék: (a többit csavarozni fogom) rengeteget tanultunk Tőle, ehhez nem férhet kétség! Azt, hogyan NE csináljuk! Őszintén megvallom, ilyet még nem pipáltam, de bátran kijelenthetem: Luki, ami tudást ránk fújt, mi mind letüdőztük!

 

Köszönjük: KOS-35.

Szerző: GreenTompika  2008.06.18. 15:31 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr94527388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öregem, kommenteljen mán más is! · http://www.barok.try.hu 2008.06.19. 00:42:19

Asztaezakép, ennyi jó pasit, mázlista ez a csaj a pikcsörön! :D
süti beállítások módosítása