Nem tudom mit hoz az élet, hoz-e egyáltalán valamit, de ha "csak" ez a Kovácsi-díj marad utánam, már akkor sem lehetek elégedetlen. Büszke vagyok erre a díjra, remélem rászolgáltam.

  

 

 

Gondoltam megosztom a tisztelt olvasóimmal, hogyan JELESkedtem a Komlósi Oktatási Stúdióban.

Hihetetlen,de igaz. Az arcomon a meglepettség jele. A Kovácsi László Média-díj átvételekor lepergett a szemem előtt az életem. Jó film volt.

 

Szerző: GreenTompika  2008.06.30. 09:09 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr8545546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GreenTompika 2008.06.30. 18:18:46

Drága Tamás Fiam! Sikeres vizsgádhoz, a KOS Kovácsi László Média-díjadhoz szívből gratulálok. Büszke vagyok rád! Szeretném, ha az alábbi sorokat soha nem felejtenéd el.Így szól: " Elvárni senkitől nem lehet semmit. E kell fogadnunk az embereket olyannak, amilyenek.Egy ember van a világon,akitől elvárhatunk dolgokat, s akit talán meg is változtathatunk.Mi magunk. S hogy kialakítsuk magunkat, az épp elég feladat egész életünkre. Ha ezt megtesszük, hatunk másokra is.Ha mindig a legtöbbet adod másoknak, előbb-utóbb elkezded ezt vissza is kapni. " ( Sarah Garden) Csókol a legboldogabb és legbüszkébb anya a világon.

Anyukám üzenete az iwiwen. Ezért érdemes élni.

Gitta 2008.06.30. 19:31:53

Kedves Tamás!
Gratulálok és boldog vok, mert ezt annyira megérdemelted és annyira drukkoltam:)és annyira...
Pussza:Gitta

Gitta 2008.06.30. 19:34:14

JA és most pénteken BULI!!!

GreenTompika 2008.07.01. 08:26:51

Köszönöm Gitta, még most sem hiszem el, pedig lassan el kellene.:-)
süti beállítások módosítása