Fotó: Hajdú D. András [origo]

 

 

 

 

 

 

 

 Női crazylabda, avagy kétszer lenn, másszor fenn

 

Szép volt csajok! Megmutattátok a világnak és Magyarországnak, hogy van feltámadás. Az oroszok és a koreaiak elleni fiaskó után jött Románia, majd ment lehajtott fejjel. Az egész mérkőzést uralva, egy pillanatra sem hagyva kétséget afelől, hogy ma csak egy, csak egy csapat volt a pályán. Jó érzéssel nézhettük a számtalan mosolygós arcot a góljaink után, és azt az összefogást, ami mostanában egyre kevésbé érzékelhetünk az olimpiai falu magyar utcájában. Bízom benne, hogy ebből az lelkierőből, küzdeni tudásból a többi olimpikonunk is tud egy jókorát meríteni, és bebizonyítják, hogy nem csak turistának mentek a kínai fővárosba.

Forrás: Hajdú D. András [origo]

 

Szerző: GreenTompika  2008.08.19. 12:31 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://greentompika.blog.hu/api/trackback/id/tr88622910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigi 2008.08.25. 08:04:14

Igen! Nagyon szép volt, amit a lányok csináltak. Kár hogy egy-két hiba miatt, mégha csak egy hajszálon is, de elúszott a döntő. A bronzmérkőzés meg... nem igaz, hogy nem leht a bírókat szankcionálni, mikor egyértelműen elfújtáka meccset döntetlen állásnál az utolsó 5 percben! Egyértelmű, hogy a koreaiak miért vonták vissza az óvásukat az elődöntővel kapcsolatban: ígértek nekik egy biztos bronzot.

Félig-meddig idetartozik: miért nem szervez az állam nyilvános köszöntést az olimpikonoknak? Szerintem elég rossz duma, hogy foglalat az aréna meg a syma csarnok is. Ha így van, akkor ezt eddig is tudhatták volna, mert kötve hiszem hogy a már említett két létesítményt bármire is le lehet foglalni egy héttel az esemény előtt. Magyarán vagy csak egy ócska kifogás, vagy már az olimpia előtt is tudták, hogy nem lesz köszöntés. Én inkább előbbire fogadnék: ha most 8-10 aranyérmesünk lenne, akkor biztosan nem lenne semmi előre lefoglalva abban a két csarnokban. Undorító.

Itt kezdődnek a dolgok. Már nem vagyunk büszkék erre az eredményre. Ami valahol jogos, mert nem sikerült tényleg jól ez az olimpia, de attól mégiscsak a mi sportolóink. MAGYAR sportolók. Inkább még ezt is sikerként kellene elkönyvelni, hogy ilyen körülmények és lehetőségek közül ilyen eredményeket elértek!!!
De mindez nem jelenti azt, hogy meg kell elégedni most már ezzel az eredménnyel, hanem tenni kellene érte, hogy Londonban újra azon a helyen legyünk, ami minket megillet. És ehez nem kellene sok. Csak megfelelő körülmények..... :-(

Bigi 2008.08.25. 19:23:48

Most lesz vagy nem lesz nyílvános, a szurkolók által is látogatható valami köszöntés valahol? Egyik helyen az van, hogy igen, másikon az, hogy nem, harmadikon az, hogy csak a hozzátartozóknak és a média képviselőinek lesz. Akkor most hogy is van? Green, tudsz erről vmit?
süti beállítások módosítása